Online note taking app - Notes.ionotes

Fast | Easy | Short

Online Note Services - notes.io

Date : 25/10/16

❄ With Prof Kharel

Q : Begini proff, kan tadi ada pengumuman dari parlemen sistem job baru di wynegard. Sudah tahu belum proff?
A : soal itu, saya sudah baca saat beritanya muncul

Q : Nah menurut proffu, apakah sistem baru itu akan terlihat efektif, proff?
A : kalau kata saya sih efektif, soalnya semakin banyak murid yang lulus, tapi lapangan pekerjaannya gaada malah bikin bingung alumnus itu dan berakhir dengan tidak melanjutkan karirnya di wynegard.

Q : Nods nods, iya tujuan dr pak walkot memang seperti itu yg saya tahu proff.. berarti pro nih ya hehe.

Lalu ada kesan atau pesan apa gitu gak proffu buat sistem yang baru ini? Buat evaluasi juga siapa tau bisa buat masukan dan dikirim ke parlemen nanti
A : kalo ga pro kasian yang lain(?)

kalo pesan, semoga dengan sistem baru ini bisa buat wynegard semakin maju, terus untuk alumnus yang melanjutkan sebisa mungkin jangan menyia-nyiakan kesempatan kerja dengan out tanpa alasan jelas atau tiba tiba tidak aktif.

❄ With Prof Zarine

Q : Mengenai ini, apakah Proffu setuju dengan sistem yang baru saja dikeluarkan?
A : Kalau soal itu, menurut saya setuju-setuju saja sih, demi kebaikan bersama..

Q : Lalu menurut Proffu, apakah sistem baru itu akan bisa terlihat efektif?
A : Tergantung ya, kalau sudah di desain(?) atau di rencanakan dengan matang bisa berhasil. Lagian itu kan untuk kelangsungan hidup anak Wyne

Q : Yang terakhir proffu, ada kesan/pesan/opini gak mengenai sistem job yang baru ini?
A : Ya semoga sistem ini bisa bekerja dengan baik. Di bagi rata sama staff yang belum atau mempunyai pekerjaan wajib.
     
 
what is notes.io
 

Notes.io is a web-based application for taking notes. You can take your notes and share with others people. If you like taking long notes, notes.io is designed for you. To date, over 8,000,000,000 notes created and continuing...

With notes.io;

  • * You can take a note from anywhere and any device with internet connection.
  • * You can share the notes in social platforms (YouTube, Facebook, Twitter, instagram etc.).
  • * You can quickly share your contents without website, blog and e-mail.
  • * You don't need to create any Account to share a note. As you wish you can use quick, easy and best shortened notes with sms, websites, e-mail, or messaging services (WhatsApp, iMessage, Telegram, Signal).
  • * Notes.io has fabulous infrastructure design for a short link and allows you to share the note as an easy and understandable link.

Fast: Notes.io is built for speed and performance. You can take a notes quickly and browse your archive.

Easy: Notes.io doesn’t require installation. Just write and share note!

Short: Notes.io’s url just 8 character. You’ll get shorten link of your note when you want to share. (Ex: notes.io/q )

Free: Notes.io works for 12 years and has been free since the day it was started.


You immediately create your first note and start sharing with the ones you wish. If you want to contact us, you can use the following communication channels;


Email: [email protected]

Twitter: http://twitter.com/notesio

Instagram: http://instagram.com/notes.io

Facebook: http://facebook.com/notesio



Regards;
Notes.io Team

     
 
Shortened Note Link
 
 
Looding Image
 
     
 
Long File
 
 

For written notes was greater than 18KB Unable to shorten.

To be smaller than 18KB, please organize your notes, or sign in.