Online note taking app - Notes.ionotes

Fast | Easy | Short

Online Note Services - notes.io

Parah sih ya, kayak udah tiga mingguan gitu breaknya. Dua duanya chill sih tapi kayak sedunia yang ribet???? Ben sibuk banget nemenin Rakha sana sini katanya mah menghibur teman aduh emang koko paling mantap. Salman beda lagi hari pertama dibilang break sama Rakha langsung siangnya update snapgram, "makan sama ui.cantik hehehehe" terus di tag gitu @putri.sarah najis panjat abis. HABIS ITU KEK DITELEPON ON THE SPOT LINE NYA. GAK SAMPE BERAPA MENIT.
"Anjing lo ngapain di mana"
"Di mana hayo WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA"
"Bangsat."
"Bodo amat yang penting makan sama Sarah hehe"
"KASIH KE SARAH GECE"

Eh padahal si Salman gamau ngasih tapi Sarah kayak langsung ngasih ekspresi, "sini. Itu Rakha kan?" jadi lah nurut sama ratu semesta alam.

"Kenapa?"
"Eh sayang hehe. Kok gak makan sama aku?"
"Kan lo lagi gak boleh makan gue."
"Astagfirullah makan bareng Sar bukan makan lo."
"Ya emang kalo makan bareng ujungnya gak makan gue?"
"HEHEHEHEHEHE itu kan malemnya :("
"Tutup."
"Sekali aja kenapa"
"Tutup atau gue kunci pintu rumah terus."
"Yah ampun iya deh cantikku, ditutup ya"

WKWKWKWKWKWKWKWK SI SALMAN BENERAN WKWKWKWKWKWWKKWKW terus dia nanya deh kenapa break, dan guess what sampai sekarang Salman doang yang tau kenapa mereka break. Yang lain cuma taunya break doang.

Jadi, kenapa?

Ya karena bosen aja.

Wow. Iya. Segitunya sih parah. Emang definisi no strings attached termantap se-Indonesia sih. Terus kek si Salman bengong setengah mampus ini orang dua sinting apa gimana masa udah segitu lama gak ada baper-bapernya???? Tapi si Sarah bilang nggak. Dan emang nggak. It's just that in the middle of Rakha playing some strands of her hair and she was circling an arm around him while watching the TV, they got bored.

"Bosen."
"Sama."
"Break dulu?"
"Berapa lama?"
"Wkwkwkwkwk ya sampe kagak bosen lah Sar. Atau sampe dapet yang lebih cakep dari lo."
"Gak bakal ada."
"WKWKWKWKWKWK and this is why you're the funniest of them all."
"Ya udah pulang sana."
"Lah udah jam 11? Nanggung amat neng. Farewell party dulu kali."
"Idih."

But she kissed him anyway. And in the next morning they acted like they had never known each other.

"Sinting lo Sar."
"Hahahah apaan sih Man, nggak lah."
"Ckck. Sinting dah sinting."
"Dari awal kan udah sadar posisi."
"Posisi apaan?"
"Ya, kalau gue sama Rakha, emang bukan ditemuin buat jadi teman hidup? Sex buddy sih iya."
"WKWKWKWKWKWK sinting."
     
 
what is notes.io
 

Notes.io is a web-based application for taking notes. You can take your notes and share with others people. If you like taking long notes, notes.io is designed for you. To date, over 8,000,000,000 notes created and continuing...

With notes.io;

  • * You can take a note from anywhere and any device with internet connection.
  • * You can share the notes in social platforms (YouTube, Facebook, Twitter, instagram etc.).
  • * You can quickly share your contents without website, blog and e-mail.
  • * You don't need to create any Account to share a note. As you wish you can use quick, easy and best shortened notes with sms, websites, e-mail, or messaging services (WhatsApp, iMessage, Telegram, Signal).
  • * Notes.io has fabulous infrastructure design for a short link and allows you to share the note as an easy and understandable link.

Fast: Notes.io is built for speed and performance. You can take a notes quickly and browse your archive.

Easy: Notes.io doesn’t require installation. Just write and share note!

Short: Notes.io’s url just 8 character. You’ll get shorten link of your note when you want to share. (Ex: notes.io/q )

Free: Notes.io works for 12 years and has been free since the day it was started.


You immediately create your first note and start sharing with the ones you wish. If you want to contact us, you can use the following communication channels;


Email: [email protected]

Twitter: http://twitter.com/notesio

Instagram: http://instagram.com/notes.io

Facebook: http://facebook.com/notesio



Regards;
Notes.io Team

     
 
Shortened Note Link
 
 
Looding Image
 
     
 
Long File
 
 

For written notes was greater than 18KB Unable to shorten.

To be smaller than 18KB, please organize your notes, or sign in.